Truien & T-shirts

Nieuw dit jaar: truien & t-shirts voor de leden!

Je zult waarschijnlijk al wel gehoord hebben dat we vorig werkingsjaar een nieuw logo hebben ingevoerd en de leiding zien rondlopen met de nieuwe truien met het logo op. Vanaf dit jaar voorzien we ook truien en t-shirts voor de leden! De leiding draagt de groene, voor de leden zijn er bruine, maar met dezelfde opdruk. De t-shirts voor de leden zijn dezelfde als die voor de leiding, grijze met op de voorkant het logo.

Concreet: voor een trui vragen we 25 euro, voor een t-shirt 10. Besteld je ze beiden tegelijk, dan krijg je de combo aan 30 euro! Je kan voor of na de vergadering bestellen, ook zijn er pasmaten voorzien.

Opgelet, dit is geen verplichting, het is slechts een mooie aanvulling op het verplichte scoutsuniform met das. Uiteraard wel zeker aangeraden, het is altijd fijn om als groep naar voren te komen. Voor de kapoenen is nog steeds de kapoenentrui het "officiële uniform", maar ook zij mogen een trui met het nieuwe logo dragen.

Wees zeker op tijd met bestellen. Het is namelijk zo dat wij zelf deze moeten bestellen en niet op voorraad hebben, en dit dus enkel in grotere hoeveelheden kan.

De groepsleiding